East 6th Residence

Vancouver

A contemporary facelift to an outdated kitchen created a bright and airy space that is versatile for entertaining, making a comfortable home our clients can grow into.

 

 

Our goal was to maximize storage and natural light in a small condo with space limitations. Demolishing the wall between the Kitchen and Dining Area dramatically changed the feel of the space and created an open concept design. An open space plan highlighted the beautiful mountain view through large windows and abundance of natural light streaming deep into the home.

 
 

Keeping the design fresh and contemporary, pops of color in the art, upholstery, and décor speaks to the fun personalities of the clients.

 
 

Contemporary white washed white oak cabinets against crisp bright walls further accentuates the feeling of spaciousness. Appliances are panelled and integrated into the millwork to achieve a streamlined design that focuses on clean lines and small details. A sleek reveal detail between the countertop and cabinets as well as the subtle geometric detailing of the backsplash adds to the modern design aesthetic. The integrated banquette seating allows our clients to flow seamlessly from the Kitchen into the Dining Area as they entertain in this fresh, contemporary design.

 
 

View our complete project library:

Photography: Provoke Studios